Äntligen lite skugga tack vare markiser

God förmiddag och välkommen! Vi är mitt i veckan och det kändes som att det var dags för ett nytt inlägg, jag tänkte dessutom äntligen skriva ett rekommendationsinlägg då ni har frågat om det ett tag. Min tanke är att jag ska prata lite om den hjälpen jag fick av Jaretegs Interiör AB med markiser i Göteborg, om ni skulle vilja veta mer om dem efter att ni har läst inlägget kan ni läsa vidare här.

I min trädgård har jag inte alls mycket träd, det har både sina för- och nackdelar. Det var en nackdel som ledde mig till att kontakta det här företaget för att få hjälp med markiser i Göteborg. Närmare bestämt var det för att jag knappt har någon skugga på trädgården, eftersom jag knappt har några träd får jag inte heller någon skugga. Eftersom jag inte har någon skugga på trädgården får jag inte heller det inne i huset där jag har fönster. Ett stort problem jag har upplevt är att jag inte har tillräckligt med skugga i vardagsrummet, där har vi stora fönster som i sin tur släpper in mycket ljus. Det är bra i vissa stunder men i andra stunder känns det som att vi behöver lite skugga där, bland annat när det är ljust och man tittar på tv. En smidig lösning för att få skugga samtidigt som vi ändå får in lite ljus var markiser, därför behövde vi hjälp av det här företaget. Jag visste sedan innan att de var duktiga inom ämnet och därmed vände jag mig till dem när vi ville hitta rätt markiser i Göteborg. All hjälp vi fick var helt underbar och det ledde till att vi fick fina och smidiga markiser som passade perfekt till vårt hus för att få lite skugga.